Karpetten


Karpetten van topkwaliteit bij Bulten woningstoffering
Door de populariteit van harde vloeren is de vraag naar karpetten de laatste jaren enorm gestegen. Een karpet is een duur woord voor vloerkleed. Dit product is een aanvulling op elke harde vloer. Het zorgt namelijk voor warmte en kleur in uw interieur, verbetert de akoestiek en is bovendien heerlijk zacht aan uw voeten.

Karpetten op maat
U vindt in onze voorraad een ruime keuze aan karpetten in diverse dessins. Wij kunnen uit elk gewenst tapijt een karpet op maat laten maken. U kunt kiezen voor een gefestonneerde of speciale rand van bijvoorbeeld leder.

Het aanschaffen van een karpet
Wanneer u een ruimte binnenkomt valt een karpet meteen op. De kleurkeuze is van groot belang voor het goed overkomen van het vloerkleed én de rest van de kamer. Het kan een ruimte letterlijk maken of breken. Denk daarom goed na over de juiste kleur. Gaat u voor een felle, opvallende kleur of juist een natuurlijke tint? Wilt u een egaal kleed of kiest u voor leven in de brouwerij met diverse motieven? Let op de andere kleuren in uw ruimte en laat een karpet daar goed op aansluiten. Dit zal de kamer nog beter tot zijn recht doen komen.

Het gevoel is minstens zo belangrijk: zacht of juist niet?
Om tot de tweede keuze over te gaan moeten we iets dichterbij het karpet gaan zitten. Net als het kiezen van een bank gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar tevens om het gevoel. Een mooie bank moet minstens zo goed zitten. Wat is het gevoel dat u van een vloerkleed wilt krijgen? Denkt u bij een goed karpet direct aan hoogpolig en lekker zacht? Een goed kleed om met de blote voeten op te zitten of zelfs als zitgedeelte te gebruiken? Of vind u het gevoel minder belangrijk en gaat het vooral om de esthetiek?

Natuurlijke of synthetische materialen
Hierin kunt u tevens uw keuze voor materiaalsoort terug laten komen. Gaat u voor een natuurlijk karpet, synthetisch of een combinatie van de twee? Zo zijn natuurlijke materialen vaak zeer duurzaam, maar voelen ze niet altijd even zacht aan. Synthetische materialen zijn vaker zacht én zeer goed schoon te houden. Ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen en huisdieren. Ten slotte is ook de afmeting van een karpet een belangrijke keuze. Te groot en het slokt de gehele ruimte op, te klein en het komt totaal niet tot zijn recht.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u behoefte aan hulp bij het uitkiezen van het juiste karpet? Bij Bulten woningstoffering helpen wij u graag. In onze showroom zijn diverse vloerkleden te zien én te voelen, zodat u de diverse voorkeuren in uw keuze mee kunt nemen.


Onze merken