Laminaat


Laminaat laten leggen door Bulten woningstoffering
Bij het kiezen van een nieuwe vloer komt al snel de vraag naar boven: welk type bedekking gaat het worden? Laminaat is hierbij een veel gekozen en veelzijdige optie. Waarom en wat zijn de voordelen van dit type vloer? Bij Bulten woningstoffering informeren we u graag over de mogelijkheden op het gebied van laminaat.  Bent u benieuwd naar onze typen vloeren? Neem een kijkje in de showroom in Doetinchem. Wij vertellen u alles wat u wilt weten.

Waarom zou u laminaat laten leggen?
Zoals gezegd is laminaat een veel gekozen vloer. Niet alleen omdat het gemakkelijk in onderhoud is, maar tevens omdat het in veel verschillende stijlen verkrijgbaar is. Voor iedere woning is een vloer te kiezen, die een huis een unieke en eigen uitstraling geeft.
Laminaat leggen is echter niet iedereen gegeven en daarom wordt dit vaak door een specialist gedaan. Bulten woningstoffering helpt u graag met het leggen van uw nieuwe laminaat en zorgt dat dit op professionele wijze gebeurt. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloer.

De voordelen van een laminaatvloer
Buiten de diverse soorten laminaat die tegenwoordig te verkrijgen zijn, zijn er meerdere redenen waarom veel mensen voor dit type vloer kiezen. De prijs-kwaliteitverhouding is vaak uitstekend. Zo heeft u een mooie vloer voor een goede prijs, die bovendien lang meegaat. Van een laminaatvloer kan u tot wel 25 jaar plezier hebben. Dit wordt mede veroorzaakt doordat laminaat vaak slijtvast en krasbestendig is. Met dit type vloer doet een goede investering voor vele jaren, waar u lang van zult genieten.

Laminaat met vloerverwarming?
Voor veel mensen is het tegenwoordig een vereiste: vloerverwarming in huis. Dit gaat echter niet met alle vloeren even goed samen. Hoe zit dat met een laminaatvloer? In dit geval kiest u voor laminaat dat speciaal gemaakt is voor vloerverwarming. Dit geleidt de warmte beter de ruimte in, mits gelegd met een speciale ondervloer geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat Hydro
Onze Hydro collectie is waterbestendig. De Hydro Protect beschermingstechnologie en gerenommeerde kliksystemen voorkomen dat water of andere vloeistoffen in de voegen wegvloeien, waardoor het perfect geschikt is voor elke ruimte in je huis, van woonruimtes en slaapkamers tot keukens en badkamers.

Laminaat Lungo
De lange en brede planken creëren het gevoel van extra ruimte. De mat, geborstelde structuur en vierzijdige V-groef zorgen voor een aangename sfeer en een meerwaarde voor je interieur.


Onze merken