Deurmatten


Droogloopmat laten leggen door Bulten woningstoffering
Wanneer u nieuwe vloerbedekking hebt uitgekozen wilt u daar natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Vuil is één van de gevaren voor een vloer, nieuw of niet. Om uw vloerbedekking hier zo goed mogelijk tegen te beschermen kunt u voor uw deur een mat plaatsen. Wij hebben in onze collectie diverse types schoonloopmatten, waaronder Hamat. Dit merk heeft diverse voordelen:

  • Schoonloop gemakkelijk in onderhoud;
  • Neemt alle vocht op bij uw inloop;
  • Houdt uw vloer vrij van zand en vuil.

Droogloopmat op maat
Veel matten zijn in één maat, of misschien meerdere maten, verkrijgbaar, maar wilt u dat een mat naadloos op uw behoefte aansluit? Ga dan voor een droogloopmat op maat. Uw hal heeft misschien net een andere afmeting dan gangbaar is, waardoor een mat op maat beter aansluit. Of het aantal schoenen dat regelmatig op de mat te vinden is breidt zich met de dag uit. U heeft daardoor behoefte aan een zo groot mogelijk exemplaar. Droogloopmatten op maat hebben diverse voordelen en maken dat uw huis uniek op u en uw wensen is afgestemd.

Droogloopmat op rol
Droogloopmat op rol biedt voordeel en vrijheid Heeft u een grotere mat nodig of bent u op zoek naar maatwerk? Een droogloopmat op rol biedt uitkomst. U betaalt per vierkante meter en bent daarmee altijd verzekerd van een goede prijs. Bovendien geeft het vrijheid om niet aan bepaalde afmetingen vast te zitten. Bulten woningstoffering is niet alleen het juiste adres voor diverse soorten vloerbedekking, maar helpt u ook graag in het leveren van droogloopmatten op maat. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem een kijkje in onze showroom in Doetinchem.


Onze merken