Zonwering


Horizontale jaloezieën
De horizontale aluminium jaloezieën bieden functioneel comfort met veel privacy; een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een sierlijke en perfecte lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden, vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens.
In de collectie horizontale jaloezieën vind je een ruim kleurenaanbod in verschillende lakafwerkingen; van hoogglans tot supermat. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor schuine plaatsing zoals in dakramen, op deuren en vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Rolgordijnen
In de grote collectie rolgordijnen is voor ieder interieur iets te vinden. De verschillende stofkwaliteiten, lichttransparanties, en uitvoeringen zorgen voor een haast oneindige mogelijkheid aan combinatie. De rolgordijnen kunnen bediend worden door middel van een bedieningsketting, een softraise veersysteem of verschillende elektische bedieningsvormen. Daarnaast kunnen deze geleverd worden met een luxe cassette of zelfs in een volledig lichtdichte uitvoering.
Wat voor raam je ook hebt, de rolgordijnen worden altijd op maat gemaakt zodat je zeker weet dat het perfect past. Er zijn zelfs oplossingen voor alle dakramen. Zo kunnen onder andere Velux en Fakro dakramen worden voorzien van een rolgordijn in cassette uitvoering.

Plissé en Duette Shades
De Plisségordijnen bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. De geplisseerd gevouwen Plissé stof zorgt voor een elegant lijnenspel en geeft je interieur een moderne uitstraling. De Duette shades zijn opgebouwd uit honingraatvormige tunnels. Deze tunnels zorgen voor een isolerende en daardoor energiebesparende werking. Door de Duette Shades lopen de spandraden onzichtbaar door de stof waar deze bij Plissé gordijnen wel zichtbaar zijn.
De Plissé & Duette shades zijn toepasbaar in ieder interieur, maar zijn door hun veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

Houten jaloezieën
Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke producten in hun interieur. Houten jaloezieën sluiten uitstekend aan bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling.
De lamellen in de houten jaloeziecollectie zijn verkrijgbaar in de breedtes 35, 50 en 70 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een ladderband uitgevoerd worden.

Verticale jaloezieën
De verticale jaloezieën zijn zeer functioneel. Daarnaast bieden ze sfeer. Deze zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Door de ruime keuze aan uitvoeringen zijn de verticale jaloezieën zeer geschikt voor schuine ramen.
In de collectie verticale jaloezieën vind je kunststof, aluminium en textiele lamellen. Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk schoon te maken. Verschillende textiele lamellen zijn voorzien van een vuilafstotende Topar of een Dustblock coating. De lamellen zijn leverbaar in een lamelbreedte van 52, 70, 89 en 127 mm.

Multishade of Duo-rolgordijn
De Multishade is een product met een rondlopende stof die 2 lagen creëert. De stof bestaat uit transparante en niet-transparante banen. Door met een ketting- of elektrische bediening de Multishade op en neer te laten, kun je de lichtinval geheel naar wens bepalen. Volledig gesloten, half open of volledig open op elke hoogte van het raam. Zo combineer je de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

Raambekleding zonder boren

Waarom kiezen voor raambekleding zonder boren?
Bulten woningstoffering biedt twee unieke oplossingen zonder boren, FrameFix en TruFit die werken met PVC, aluminium en zowel houten raamkozijnen en deuren. Beide oplossingen bieden handige functies, afhankelijk van de lichtregeling en privacy die je nodig hebt en het type raam of deur dat je hebt.

Belangrijkste kenmerken

 • Installatie zonder boren betekent dat uw frames niet worden beschadigd;
 • Raambekleding zonder boren passen perfect bij een stijlvolle, moderne look;
 • De Top down/ Bottom up functie zorgt ervoor dat je de raambekleding gemakkelijk kunt openen, sluiten of aanpassen;
 • Geniet van een perfecte privacy en lichtregeling;
 • Combineer onze raamdecoratie met onze Duette Shades om energiezuiniger te leven;
 • Kies uit trendy kleuren, texturen en afwerkingen.

TruFit – Elegant, licht en simpel
TruFit  is een handige, zelfklevende oplossing voor raamdecoratie. De raamdecoratie wordt rechtstreeks op het raam geplakt/gemonteerd en is hierdoor zeer geschikt voor draai-kiepramen. Niet alleen voor huiseigenaren. Ook als je een huis huurt kunt je nog steeds genieten van de mooiste raambekleding zonder het kozijn te beschadigen.
Als het TruFit profiel eenmaal bevestigd is, dan is de raambekleding gemakkelijk en eenvoudig te bedienen door de handgreep bediening. Doordat de raambekleding zeer makkelijk uit het profiel kan worden geklikt, kunnen de ramen makkelijk gereinigd worden.

TruFit kan toegepast worden op bijna alle kozijnen types en is geschikt voor veel soorten ramen, met een maximale afmeting van 128 centimeter breed en 220 centimeter hoog. Het montagesysteem is geschikt voor alle soorten Luxaflex® Duette Shades 25 mm en Plissé Shades 20 mm en 16 en 25 mm jaloezieën.
Ook voor de Top down/Bottom up producten is TruFit standaard toepasbaar. Het montagesysteem is met haar elegante design een echte eyecatcher voor iedere raampartij. De profielen zijn verkrijgbaar in zes kleuren, afgestemd op de stoffencollectie en/of de kozijnkleur.

FrameFix profielen – Slim en snel
Kies je voor FrameFix dan wordt je raambekleding middels een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Hierdoor is het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen. Het systeem is eenvoudig te verwijderen als je bijvoorbeeld de ramen wilt wassen. Ook is het met FrameFix niet meer nodig om gaten te boren, aangezien het systeem met een magnetisch frame op het raamkozijn wordt geplaatst. Het is dus zonder boren en schroeven te monteren en te demonteren. Het frame sluit af en geeft je optimale daglicht beheersing.

5 redenen om raambekleding zonder boren te overwegen

 • Geen schade aan je kozijnen
 • Licht- en privacycontrole
 • Energie-efficiënt
 • De nieuwste kleuren en designs
 • Op maat gemaakte kwaliteit

Onze producten bieden je uitstekende lichtregulering, isoleren kamers tegen hitte en kou, besparen energie én beschermen je meubels tegen schadelijke uv-stralen. Van gewone ramen, deuren (terras, tuindeuren, schuifdeuren), dakramen tot draai-kiepramen, je vindt de perfecte oplossing voor je huis met onze raambekleding in de meest trendy looks en in de nieuwste kleuren.

Keuze genoeg!
Voor jouw kunststof of aluminium kozijn is er keuze genoeg. De collecties rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, aluminium jaloezieën en vouwgordijnen kunnen allemaal bevestigd worden op kunststof en aluminium kozijnen zonder het kozijn te beschadigen.

Onze raamdecoratie experts hebben jarenlange ervaring met raamdecoratie en interieur. Zij kunnen je goed adviseren bij het kiezen van de juiste raamdecoratie voor jouw woning. Wij geven advies, meten en monteren alle raamdecoratie voor u.

Kom je er zelf niet uit? Of heb je een andere vraag? Wij helpen u graag in onze winkel


Onze merken